Köpvillkor

BESTÄLLNING

Beställningar tas i första hand emot via jegeråsen.se. Efter att ha beställt från Jegeråsen förbinder du dig att bevaka din e-mailadress då all kommunikation rörande din order sker via e-mail.

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning samt lagersaldo-, bild- och textfel. Ifall någon av de varor som du har beställt inte skulle finnas i lager, stryks varan från din order och vi betalar snarast tillbaka pengarna. Vi restnoterar inte saknade produkter för senare leverans. Jegeråsen förbehåller sig rätten till prisändringar utan föregående avisering. Därtill förbehåller vi oss rätten att stryka en beställning om särskilda skäl föreligger.

Färgerna som återges kan avvika från de verkliga färger som produkterna har, då färger kan variera beroende på ljussättning och färgåtergivning mellan olika bildskärmar.

För att handla ska du ha fyllt 18 år och vara mantalsskriven i Sverige. Om du inte har fyllt 18 år måste du ha målsmans tillstånd att handla från oss.

Leverans

Alla leveranser är fraktfria.

Leverans till närmsta postombud
Ditt paket skickas inom 1-3 vardagar efter att betalning är gjord. Paketet levereras till ditt närmsta postutlämningsställe. PostNords leveranstid tillkommer. 

Hämta hos oss

Efter överenskommelse kan din order hämtas direkt hos oss.

Under högsäsong eller i samband med kampanjer kan leveransen ta längre tid. 

Ångerrätt

Enligt lagen om distansavtal har du ångerrätt i 14 dagar från det att du har fått ditt paket. Varan får inte vara hanterad i större utsträckning än som varit nödvändig för att fastställa egenskaper och funktion. Du kan bli skyldig att betala för eventuell värdeminskning av varan. 

Du har inte ångerrätt på: 
– En vara som tagits fram eller specialtillverkats enligt dina anvisningar eller har en tydlig personlig prägel. 
– En vara som med bruten försegling inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl och förseglingen har brutits av dig. 

Om du vill ångra ditt köp ska du meddela oss senast 14 dagar från det att du fått ditt paket. Du kan inte ångra köpet enbart genom att låta bli att hämta ut paketet. Du måste ge oss ett tydligt besked om att du har ångrat köpet. Vi löser inte ut paket som skickas till oss mot postförskott.